Vakantiepark in de Ardennen

Het vakantiepark, gelegen in Izier, gemeente Durbuy, ligt midden in de bossen van het prachtige heuvellandschap van de Belgische Ardennen. De reistijd vanaf Utrecht is ongeveer twee uur en drie kwartier. Het park is ruim opgezet en biedt het volgende aan faciliteiten: een verwarmd zwembad, peuterbad, een speeltuin, twee tennisbanen, een jeu-de-boules-baan, een tafeltennistafel, twee meren (waarvan er een gebruikt mag worden om te vissen) en een restaurant. Er zijn verschillende beekjes die het park doorkruisen waar de kinderen zich prima zullen vermaken met het bouwen van dammetjes. Er zijn ook verschillende wandelroutes uitgestippeld rondom het vakantiepark in de Ardennen. Bij de receptie is veel informatie verkrijgbaar met betrekking tot het verkennen van de omgeving. Hier kunt u ook een tennisbaan reserveren, hout voor de houtkachel kopen en mountainbikes huren.

Vakantiepark in de Ardennen

Er is een groot (verwarmd) zwembad en een apart peuterbad aanwezig. Het zwembad loopt langzaam af naar een diepere kant.

Bij het restaurant kunnen lekkere hapjes, drankjes en ijsjes besteld worden. Daarnaast zijn er ook diverse lunch en avondgerechten beschikbaar.

Voorzien van tafeltennistafel, voetbalveld, jeu-de-boules-baan, diverse glijbanen en schommels en een kabelbaan.

Er zijn 2 tennisbanen op het park. Deze zijn te reserveren via de receptie van het park.

Er zijn mountainbikes beschikbaar voor de verhuur instelbaar op verschillende hoogtes.

In de zomer is een leuk animatie programma gepland waar de kinderen zich altijd met veel plezier weer vermaken.

Er zijn 2 meren waarvan 1 beschikbaar is om te vissen. Breng je visspullen dus lekker mee en zoek een lekker plekje uit rond het meer!

Je hoeft maar de deur uit te stappen en je kunt al diverse wandelpaden betreden. Informatie over deze wandelpaden kunt u opvragen bij de receptie.

Bent u geïnteresseerd in het huren van ons vakantiehuis in de Ardennen? Klik op onderstaande button om het reserveringsformulier in te vullen. Hier kunt u ook terecht mocht u nog aanvullende vragen hebben.