Over ons

Al meer dan 40 jaar in de familie

Toen wij tieners waren hebben onze ouders het vakantiehuis gekocht. Zij hebben tot in hun tachtiger jaren nog vele malen naar de Ardennen kunnen afreizen om er volop te genieten. 

Toen het vervolgens niet meer mogelijk was voor onze ouders om naar de Ardennen af te reizen hebben wij, de drie dochters, het huis overgenomen waar we met onze echtgenoten, kinderen en kleinkinderen
 met veel plezier naar toe gaan. Inmiddels is het huis hierdoor alweer ruim 40 jaar in ons bezit, waar we nog altijd nieuwe plekken ontdekken in de omgeving, die we dan weer als tips kunnen geven aan onze huurders. 

3 zussen ardennen

Volledig gerenoveerd

Buiten het plezier dat wij eraan beleven vinden wij het ook belangrijk dat het huis up-to-date blijft en dat het zo comfortabel mogelijk is voor onze huurders. We plannen dan ook regelmatig een klusweekend of een schoonmaakweekend om te zorgen dat alles prima in orde is. Bijkomend voordeel: deze weekends zijn over het algemeen ook nog eens heel gezellig!

Helemaal uit de dagelijkse sleur

Zelf ervaren wij elke keer weer het vakantiegevoel dat je overkomt op het moment dat je uit de auto stapt. Even heel bewust de gezonde Ardense boslucht inademen, tassen uitpakken, houtkachel aan en plannen maken voor de volgende dag. Wat wordt het? Wandelen, mountainbiken, een bezoek aan een kasteel, historisch plaatsje, lezen, genieten van het zwembad, tennissen, spelletjes doen? Hoe dan ook…. in ieder geval genieten!